+420 776 648 424 Spolehliva firma Ověřeno zákazníky Hodnocení obchodu na Zboží.cz

POZNEJTE NOŽE TOJIRO

POZNEJTE SPOLU S NÁMI, NA CO SE KTERÉ NOŽE POUŽÍVAJÍ A JAKOU VYŽADUJÍ PÉČI

ŠÉFKUCHAŘSKÉ NOŽE / gyuto

Univerzální nože větších rozměrů, s konstrukcí full tang, ergonomicky tvarovanou rukojetí a výborným vyvážením nože, které nesmí chybět v profesionálním prostředí. Konstrukce a materiál nože je speciálně určen pro každodenní krájení a sekání velkého množství potravin. Samozřejmostí je perfektní ostrost a vysoká odolnost. Nůž Gyuto je japonská obdoba západních šéfkuchařských nožů.

SANTOKU

Nůž Santoku doporučujeme pro svoje univerzální použití do všech kuchyní jako základní nůž - můžete s ním krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat, apod. Tenké ostří nože Vám zaručí hladký a snadný řez, díky kterému z krájené zeleniny nebo masa neunikne zbytečně šťáva. Rozměry čepele umožňují nakrájenou surovinu podebrat a přenést na pánev. Přes svoje rozměry čepele je nůž velmi lehký a vyvážený.

NAKIRI

Tradiční japonský nůž na krájení a sekání zeleniny, ovoce a bylinek, velice oblíbený mezi kuchaři. S nožem Nakiri snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Díky rozměrům čepele můžete nakrájenou surovinu nabrat a přenést např. na pánev. Přes své rozměry čepele je nůž velice lehký a vyvážený.

DEBA

Tradiční japonský nůž na ryby a maso. Je jednostranně broušený a konstrukce čepele umožňuje snadné vykosťování, ale i tenké plátkování masa. Perfektní nůž nejen na sushi.             

NOŽE NA OVOCE A ZELENINU

Krájení např. rajčat na tenké plátky může být s klasickým nožem velice obtížné. Doporučujeme proto používat nože speciálně určené pro krájení ovoce a zeleniny, které Vám tuto práci velice usnadní a zaručí dokonalý výsledek.

FILETOVACÍ NOŽE

Maso ryb není na rozdíl od masa jiných zvířat tak pevné. Pro dokonalý výsledek proto doporučujeme používat speciální filetovací nože, které jsou tenčí a pružnější, a které Vám usnadní oddělení masa od kůže a páteře bez zbytečných ztrát. 

PLÁTKOVACÍ NOŽE 

Ukrojit opravdu tenký plátek šunky se stane s těmito noži naprostou hračkou. Čepele nožů určené pro plátkování šunky jsou tenké a extra dlouhé a celá konstrukce nože je výborně vyvážená.

OKRAJOVACÍ NOŽE

Univerzální nože, které nesmí chybět v žádné kuchyni. Velice ostrá špička umožňuje snadné proniknutí nože do potravin pevnější vrchní částí a stejně kvalitní ostří pak dokončí řez.

STEAKOVÉ NOŽE

Nože obvykle se zoubkovaným ostřím, což však vůbec není důležité. Kvalitní steakový nůž musí mít především ostrou špičku, která lehce pronikne do masa, a velice ostrou čepel, která řez dokončí, a umožní Vám si dokonale vychutnat Váš šťavnatý steak.

Plátkovací nože se zoubkovaným ostřím

Nůž má zoubkované ostří, které odstraní marný souboj při krájení potravin a umožní vám nakrájet úhledné plátky nejen zeleniny, ale také například křupavého pečiva.
Zoubkované ostří snadno proniká povrchem krájené suroviny a je také proto možné ho použít pro krájení rajčat nebo plátkování šunky. Zoubkované ostří navíc nepotřebuje brousit jako jiné nože a svoji ostrost si uchovává v podstatě po celou dobu jeho používání.

Yanagi-sashimi

Tradiční japonský nůž, původně používaný v západním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě. Nůž je speciálně určen pro práci s rybami, chobotnicemi a ostatními mořskými plody, a především pro výrobu sushi. Zvládnete s nimi však také snadno naplátkovat sýr či šunku.

Tako-sashimi

Tradiční japonský nůž, původně používaný ve východním Japonsku, dnes oblíbený mezi předními šéfkuchaři po celém světě. Typickým poznávacím znakem těchto nožů je absence špičatého hrotu. Nůž je speciálně určený pro práci s rybami, chobotnicemi, i ostatními mořskými plody, a především pro výrobu sushi. Zvládnete s nimi však také snadno naplátkovat sýr či šunku.

PÉČE O NOŽE TOJIRO

Nože TOJIRO jsou vyrobeny z vysoce kvalitní ocele s dlouhou životností a skvělými užitnými vlastnostmi. Aby Vám nože dobře sloužily co nejdéle, dodržujte tato pravidla:

POTŘEBUJETE PORADIT?

Víme, že důležitý není jen samotný prodej nožů, ale poskytnutí 100% servisu Vám, našim zákazníkům. Máte-li jakýkoliv dotaz týkající se nožů TOJIRO či příslušenství, neváhejte a ptejte se nás. Jsme připraveni zodpovědět veškeré Vaše dotazy. K dispozici jsme Vám na lince +420 776 648 424 v každý všední den od 10:00 do 16:00 h a nebo na e-mailové adrese info@noze-tojiro.cz. Věříme, že s naší nabídkou špičkových nožů TOJIRO budete maximálně spokojeni.

KONTAKTUJTE nás

 

 

 

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace