+420 776 648 424 Spolehliva firma Ověřeno zákazníky Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Videa

PODÍVEJTE SE NA ZAJÍMAVÁ VIDEA, KDE jsou do procesu zapojeny NOŽE TOJIRO

Ve třetím díle world of warcraft upekl pavel býček se svým pomocníkem i díky nadpřirozeným vlastnostem gobliní řezy. Zkuste to určitě také, není to složité a je to dobrůtka!

 

 

A MÁME TADY DRUHÝ DÍL SÁGY WoRLD of Warcraft PAVLA BÝČKA, TENTOKRÁT TO BUDE MŇAMKA Z KUŘECÍHO masíčka s ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM ...A BUDE TO DIVOKÉ ! - A to NEJENOM KOLÁČKY Z DIVOKÉ RÝŽE :-)

 

 

 

 

world of warcraft zná skoro každý, pojďte si s námi uvařit něco dobrého :-)

 

 

 

INSPIRACE NA DNEŠNÍ OBĚD? PODÍVEJTE SE NA VIDEORECEPT MISTRA ŠÉFKUCHAŘE PAVLA BÝČKA (Michelinská restaurace Alcron) - TENTOKRÁT NA HOVĚZÍ FLANKSTEAK SE ŠPENÁTEM A BRAMBORAMI PEČENÝMI V POPELU.
vE VIDEU NAVÍC TAKÉ UVIDÍTE, ŽE NŮŽ YANAGIBA (TÉŽ YANAGI-SASHIMI) není pouze nožem na sushi, jak ho někteří mají zafixovaný ;-)

 

 

 

JAPONSKÝ NŮŽ TOJIRO YANAGI SASHIMI HAMMERED a příprava sushi SE ŠÉFKUCHAŘEM LUKÁŠEM ŽELECHOVSKÝM

 

 

 
nože tojiro řady shippu a service en salle při práci s masem

 

 

 

GURMÁNSKÝ ZÁŽITEK U VÁS DOMA? NECHTE SE INSPIROVAT ŠÉFKUCHAŘEM PAVLEM BÝČKEM Z MICHELINSKÉ RESTAURACE ALCRON - NOŽE TOJIRO NA SCÉNU!
Sledujte videorecept na skvělá iberijská vepřová líčka a krkovici se zeleninou pečenou v seně a s houbovým pyré.

 

 

 
na tomto videu v anglickém jazyce můžete vidět něco málo z výroby japonských kuchyňských nožů tojiro, ale především návod ke správnému broušení různých typů nožů

 

 
 
podívejte se na naše nejnovější video s noži tojiro z damascénské oceli
a poznejte i jiný způsob, jak krájet rajčata :-)

 

 

 

nože tojiro řady flash a zen v akci

 

 

VELICE ATRAKTIVNÍ PŘEDSTAVENÍ NOŽŮ TOJIRO

 

Prohlédnout video

 

 

NEDÁVNO JSME SE SPOLU S TANEČNÍ SKUPINOU PS HROCH PARDUBICE VYDALI NA PARDUBICKÝ FRESH FESTIVAL. PODÍVEJTE SE, JAKÉ ZAJÍMAVÉ VIDEO Z TOHO VZNIKLO. NEČEKANÝ FLASHMOB V PODÁNÍ NĚKOLIKANÁSOBNÝCH MISTRYŇ ČR A SR A ZÁROVEŇ TANEČNÍ SKUPINY ROKU:

 

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace